Al uw ICT diensten uit één pakket

Met KPN ÉÉN voor het MKB

Kies uw pakket
Socom KPN Excellence businesspartner
De diensten van Socom

Socom, uw KPN excellence business partner

Alles wat u nodig hebt voor uw zakelijke communicatie

Socom is een gespecialiseerd ICT dienstverlener in geïntegreerde communicatie oplossingen van KPN en is de eerste KPN excellence business partner in NL met aandacht voor de zakelijke klant met 2 tot 20 medewerkers. Wij helpen u uw traditionele communicatie oplossingen eenvoudig te migreren naar de cloud.

Klaar voor de toekomst met KPN ÉÉN

Één zakelijke oplossing voor vaste en mobiele telefonie, internet en online werkplek

Combineer de telecom & IT diensten die uw bedrijf nodig heeft en profiteer van 1 contract,
1 factuur en 1 aanspreekpunt voor 1 vast bedrag per maand.

Zakelijk Internet

U hebt geen fysieke telefooncentrale meer nodig: alle geavanceerde functionaliteiten voor telefooncentrales worden direct geleverd vanuit het betrouwbare netwerk van KPN. Bovendien belt u onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag per gebruiker per maand.

NAAR ZAKELIJK INTERNET

Online werkplek

Binnen KPN ÉÉN kunt u kiezen voor Office 356 of voor Deskhub. Met Office 365 krijgen uw medewerkers de beschikking over online software van Microsoft. Met Office 365 investeert u voor deze toepassingen niet meer in een eigen server. Met Deskhub gaat u voor de volledige werkplek in de cloud.

NAAR ONLINE WERKPLEK

Vast Bellen

Toekomstvast bellen via uw KPN internetverbinding met VoIP: snel, veilig en flexibel. Met VoIP wordt spraakverkeer op dezelfde manier behandeld als internetverkeer. Combineer VoIP met KPN ÉÉN en profiteer. Zo bespaart u bijvoorbeeld op telefoonkosten en bent u klaar voor de toekomst van vast bellen.

NAAR VAST BELLEN

Mobiel bellen

Mobiel Bellen en Internet staat garant voor een betrouwbaar mobiel netwerk zodat u optimale bereikbaarheid hebt. De dienst is geschikt voor ieder apparaat, biedt hoge internetsnelheden en is flexibel in gebruik. Met vast-mobiel integratie maakt uw mobiele telefoon onderdeel uit van de telefooncentrale.

NAAR MOBIEL BELLEN

Altijd up-to-date vanuit de cloud werken

Online werken met Office 356 of Deskhub

Binnen KPN ÉÉN kunt u kiezen voor Office 356 of voor Deskhub. Met Office 365 krijgen uw medewerkers de beschikking over online software van Microsoft. Met toepassingen als Sharepoint, Office en Exchange werkt u nog efficiënter. Met Deskhub gaat u voor de volledige werkplek in de cloud.

STEL UW EIGEN IDEALE PAKKET SAMEN

Bereik meer met Socom

Persoonlijk contact en korte lijnen

Bij Socom vinden we persoonlijk contact erg belangrijk.
Onze klantenservice staat van maandag t/m vrijdag graag voor u klaar van 08:30 tot 17:00 uur.
Liever contact op een ander tijdstip? Stuur ons een bericht.

BEL 088 17 17 400
BEL MIJ TERUG

”Ik was eigenlijk al om toen ik hoorde dat ik mijn vaste lijnen kon opzeggen en het vaste nummer aan mijn mobiel kon koppelen inkomend en uitgaand. Heerlijk.”

Paul Demmers

Directeur DKD Kozijnen

”Wat mij het meest aanspreekt? De receptioniste functionaliteit en de CRM integratie. Mijn receptioniste ziet direct welke klant belt door de directe koppeling met Salesforce. Verder ziet ze nu live welke medewerkers beschikbaar zijn voor een gesprek en welke niet. Professioneel!”

Onno Barske

Directeur Emba